Skoči na glavno vsebino
07 49 04 060
 

Skupnost učencev šole

V ponedeljek, 15. 10. 2018, bo prvi sestanek skupnosti učencev šole v tem šolskem letu. Izbrali bomo predsednika šole in se pogovorili o temah letošnjega leta.


Vse predstavnike razredov vabimo na prvo srečanje skupnosti učencev šole v šolskem letu 2015/16. Sestanek bo v ponedeljek, 28. 9. 2015, v učilnici SL2.


Naslednji sestanek skupnosti učencev šole je v ponedeljek, 17. 11. 2014, 1. šolsko uro v učilnici MAT2.

Vabljeni predstavniki vseh razredov.


Prvi sestanek šolske skupnosti je bil v ponedeljek, 29. 10. Predstavniki razredov so razpravljali o programu etika in vrednoste in modulu življenje, narava zdravje, ki poteka.

Govorili so o disciplini na šoli in predlagali, kako jo izboljšati. Poteka tudi tekmovanje za naj idejo, ki bi jo dal razred – kako izboljšati disciplino.

Učenci so volili predsednika. V tem šolskem letu je to Jakob Rus, učenc 9. b razreda.


Za uveljavljanje svojih pravic in interesov se oddelčne skupnosti preko svojih predstavnikov povezujejo v Skupnost učencev šole. Skupnost učencev šole voli predsednika.

Skupnost učencev šole sestavljajo predsedniki oddelčnih skupnosti, ki se sestajajo pod vodstvom psihologinje Melite Zagorc Vegelj in socialne pedagoginje Dženi Rostohar. Skupnost učencev podružnične šole Veliki Podlog vodi vzgojiteljica Mirjana Marinčič.

 
 
 
Dostopnost