Prvi dan

Drugošolci smo varno pripotovali v Osilnico. Po počitku v sobi nas je čakalo okusno kosilo, sledilo je raziskovanje dežele Petra Klepca. Poigrali smo se na travniku, pojedli večerjo in zakurili taborni ogenj. Prvi dan je za nami. Veselimo se, kaj nam prinaša drugi dan.

Mahamo v pozdrav.

Drugošolci in učiteljice.

Drugi dan

Drugi dan v Osilnici smo začeli s pravljico in pospravljanjem sob. Sledil je okusen, pester zajtrk. Nato smo se razdelili v tri skupine in pričeli z delavnicami. Šli smo na ribolov, sprehodili smo se skozi gozd, hranili srnice in odkrivali zdravilne travniške rastline (spoznali smo kar 24 zdravilnih rastlin). Dan smo zaključili z zabavo.

Mahamo v pozdrav. Kmalu se vrnemo domov.

Drugošolci in učiteljice.

Tretji dan

Tretji in hkrati zadnji dan v Osilnici se je pričel z bujenjem in slastnim zajtrkom. Po zajtrku smo izpraznili sobe, si ogledali film o Petru Klepcu in se podali na lov za skritim zakladom. Sledilo je še nekaj prostega časa za igro. Po kosilu smo se z avtobusom odpravili proti domu.

Iz Osilnice smo odnesli polno lepih spominov, novih dogodivščin. Vračemo se z nasmehom in se polni energije podajamo še v zadnji mesec pouka.

Komaj čakamo, da vsa doživetja in občutke delimo tudi z ostalimi.

Drugošolci in učiteljice.