Ko stopimo skupaj, lahko neizmerno pomagamo sočloveku, bogatimo sebe in tako lepšamo svet.

Iskreno se zahvaljujem vsem za vaš doprinos, trud in čas, da ste se v dobrodelni akciji v okviru Zdrave šole ponovno odzvali na stisko 8-letnega Luka Brajliha iz Poljčan, ki ima diagnozo spastična tetraplegična cerebralna paraliza V. stopnje in mu pomagali finančno preko TRR zanj ali prinašali zamaške.

S hvaležnostjo vam sporočam, da smo s skupnimi močmi v OŠ Leskovec pri Krškem, podružnični šoli Veliki Podlog z vrtcem ter enotama vrtca Pika Nogavička in Mali princ zbrali 345 kg zamaškov. Prinešenih je bilo še 70 kg ter zadnji šolski dan je prvošolec Ajdišek Žan prinesel še 130 kg.

SKUPNO SMO PREDALI 545 kg JUNIJA + 270 kg NOVEMBRA = 815 KG.

S tem prispevkom smo ponovno pripomogli k financiranju terapij, ki jih mali borec nujno potrebuje za kvaliteto njegovega nadaljnjega samostojnega življenja.

Hkrati vas spodbujam, da z zbiranjem zamaškov nadaljujemo. Vseskozi se zbirajo zamaški od sokov, mleka, tekočih jogurtov, začimb, kislega zelja, šamponov in gela za tuširanje, tekočih pralnih praškov, mehčalcev in čistil…V šoli imamo na razredni stopnji vseskozi zbiralni zabojnik. 

Zbiralno akcijo znova organiziramo v novem šolskem letu 2022/23 in vas o tem obvestimo. Verjamem, da se bo do takrat zopet v gospodinjstvih, podjetjih, ustanovah nabralo kar nekaj zamaškov. Saj veste, za Luka vsak zamašek šteje!

HVALA VAM!

Vodja Zdrave šole,
Nataša Račič