Spoštovani starši.

Končno smo dočakali sprostitev ukrepov in z veseljem sporočam, da v torek, 9. 2. 2021 odpiramo šolo in vrata učilnic za vse učence od 1. do 3. razreda. Prosimo vas, da razredničarki sporočite kateri otrok se 9. 2. pouka v šoli ne bo udeležil, zaradi opravičenega razloga (npr. bolezen…), saj se po navodilih Ministrstva v prostorih šole lahko nahajajo le zdravi otroci in zaposleni. Uporaba zaščitne maske je v skupnih prostorih za vse obvezna. Poskrbeli bomo tudi za redno umivanje rok, razkuževanje, zračenje prostorov in varnostno razdaljo med skupino oz. tako imenovanim mehurčkom. Učenci enega oddelka bodo ves čas skupaj, med seboj se ne bodo mešali.

Starše prosimo, da kolikor se le da za prevoz poskrbite sami, saj bi se radi izognili možnosti širjenja okužbe pri združevanju oz. druženju otrok na avtobusu. Organizirali bomo tudi nujno jutranje varstvo pred začetkom pouka (od 7. ure dalje) in podaljšano bivanje za tiste, ki ga nujno potrebujete. S poukom bomo vsi pričeli ob 8.20.

S strani razrednika boste dobili obvestilo, kamor boste vpisali vse potrebne podatke, da bo pričetek pouka v torek stekel organizirano in brez večjih težav, predvsem pa varno in za učence sproščujoče in lepo.

Lep pozdrav.
Ravnateljica Jožica Repše