Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da se vrtec odpira z 18. 5. 2020. Da bomo lahko ustrezno pripravili prostorsko razporeditev in vse ostalo, je ključen podatek število otrok, ki jih boste starši pripeljali v vrtec. Lahko se zgodi, da ima otrok določene zdravstvene omejitve, zaradi katerih starši otroka ne boste pripeljali v vrtec. Katere so te zdravstvene omejitve, si lahko preberete v sklepu strokovne skupine za pediatrijo, ki se nahaja spodaj.

  1. Prosimo vas, da v aplikaciji web vrtec do torka, 12. maja 2020 do 10 ure izrazite vašo namero oz. potrebo po vključitvi vaših otrok – označite prisotnost oz. odsotnost za vse dni do konca maja 2020 (za 14 dni).
  2. Po navodilih NIJZ boste morali starši, katerih otroci se bodo 18. 5. 2020 vrnili v vrtec, za svojega otroka izpolniti izjavo “pred vstopom otroka v vrtec ob sproščanju ukrepov za zajezitev širjenja COVID-19”. Izjavo je pripravil NIJZ, posredovala vam jo bo vzgojiteljica (objavljena pa je tudi tu spodaj), vi pa boste izpolnjeno izjavo na dan prihoda oddali vzgojiteljici, ki bo sprejela vašega otroka.

Ko bo znano, koliko otrok se bo vrnilo v vrtec, kako bodo razdeljeni v manjše skupine, v kateri igralnici bo vaš otrok, kako bo s sprejemanjem in ko bodo znane še vse ostale informacije, bomo uradno obvestilo o odprtju vrtca z vsemi potrebnimi navodili in informacijami objavili na spletni strani šole, pod zavihkom vrtec in preko aplikacije web vrtec (najkasneje v petek, 15. 5. 2020 do 12. ure).

Hvala vam za pomoč in sodelovanje.

Ravnateljica Jožica Repše

 

Prilogi: