Spoštovani starši!

Kot ste bili že obveščeni na 1. roditeljskem sestanku, bo v sredo, 9. 10. 2019, za celotno šolo izveden športni dan, z naslovom »Dan zdravja« in hkrati obeležili dejavnosti ob Tednu otroka.

Za učence bo to ŠPORTNI DAN, ki se bo odvijal najprej v šoli z delavnicami na temo duševnega zdravja (RAZLIČNOST), sledila bo zdrava malica, po malici odidemo na pohod ter se vrnemo pred šolo.

Oblečeni in obuti morajo biti športno in primerno vremenu (obvezno športna/pohodna obutev, v nahrbtniku tudi rezervna obutev in OBVEZNO VODA). Priporočamo tudi zložljiv dežnik ali pelerino, ker bo pohod izveden ne glede na vreme.

Šolsko malico imamo šele ob 9.55 uri, zato je priporočljivo, da učenci doma zajtrkujejo.

ČAS PRIHODA V ŠOLO: 8.20 (1. in 2. razredi ob 8.00)

ČAS ODHODA (zaključek šolskega dne): 13.15

Šolski avtobusi bodo zjutraj vozili po ustaljenem voznem redu, domov pa bodo organizirani samo ob 13.15 uri. Ta dan bo kosilo in podaljšano bivanje. Učenci naj bodo pozorni, da bodo imeli s seboj ključke od garderobnih omaric in čipirane kartice za kosilo.

**Na pohod ste vljudno vabljeni tudi starši, sorodniki, ki bi si želeli biti aktivni z nami in prehoditi eno od določenih štiri poti (•Zajčki, • Loke, •gozdna pot zdravja proti gradu Šrajbarski Turn, •Trška gora). Pohodu se prosim priključite ob koncu izbrane in označene kolone in ne k svojemu otroku, četudi bosta v enaki skupini.

POHOD: 10.15–12.45

Vse poti delno vodijo ob/po gozdu, zato poskrbite za ustrezno zaščito proti klopom.

Športni pozdrav.

Ravnateljica: Jožica Repše