Spoštovani starši!

 

Na šoli smo se odločili, da se pridružimo Unesco projektu menjave iger, igrač in športnih rekvizitov (družabne igre, sestavljanke, puzzle, didaktične igre, kocke, hulahop obroči, rolerji, knjige, …), ki so še uporabni, a jih otroci ne uporabljajo več, ker so se jih naveličali ali pa so jih prerastli.

 

Decembrski čas povezujemo tudi z obdarovanjem in dobrimi možmi. Zakaj ne bi letos naredili menjalnice, na kateri bi si otroci zamenjali igrače? Prav tako se spomnimo vseh tistih, ki si zaradi stiske novih igrač in daril ne morejo privoščiti.

 

Vabimo otroke, da v šolo prinesejo še uporabne in lepo ohranjene igrače, družabne igre in rekvizite, ki bi jih želeli zamenjati. Menjalnico bomo izvedli v ponedeljek, 18. 12. 2017, v času razredne ure (ob 7.30). Igrače zbiramo do petka, 15. 12. 2017, pri razrednikih.

 

Vsi, ki boste sodelovali v tej akciji, pa svojih igrač oziroma rekvizitov ne boste menjali, vljudno prosimo, da le-te podarite. Namenili jih bomo otrokom, ki bodo letos zaradi finančne stiske staršev ostali brez njih. Ta del akcije, torej darovanje, bo potekalo v sodelovanju z ZPM.

 

Vljudno prosimo, da prinesete v šolo le dobro ohranjene oz. nerabljene igrače.

 

Želimo vam vse lepo v letu 2018, ki prihaja. Naj bo zdravo, uspešno in polno nasmehov naših otrok.

Unesco tim na OŠ Leskovec pri Krškem