Spoštovani!

Posredujemo informacijo o dogodku Tehnogenij 2016. Na predstavitvi lahko z vašimi otroki vidite predstavitve poklicev na področju tehničnih ved.

Podjetje GEN energija in Šolski center Krško − Sevnica po petih odmevnih in uspešno izpeljanih dogodkih tudi v letošnjem letu organizirata največji naravoslovno-tehnični dogodek za promocijo tehnike in tehničnih ved med mladimi v Posavju z naslovom Tehnogenij 2016.

Dogodek se bo odvijal v soboto, 1. oktobra 2016, med 10.00 in 13.00 uro, v Informacijskem središču GEN v Vrbini, v Krškem. Predstavili bomo zanimive tehnične izdelke s področja tehnike in naravoslovja dijakov Šolskega centra Krško-Sevnica. K sodelovanju smo povabili številne osnovne in srednje šole ter fakultete, ki bodo na prireditvi na atraktiven način predstavile svoja področja delovanja in ustvarjanja. Velika dopolnitev letošnjega Tehnogenija bo tudi tudi povezava s Fakulteto za energetiko, ki bo odprla vrata svojega Inštituta za energetiko. Dogajanje bodo dodatno popestrili tudi ogledi Sveta energije in eksperimentalnice.

Več lahko preberete na povezavi