1. dan

Srečno smo se pripeljali v naselje Bučanje, kjer nas je čakalo kosilo. Sledila je namestitev v hiške in odhod na plažo. Kljub hladni vodi smo naredili prve zavesljaje. Ugotovili smo, da je morje še vedno slano in mokro. Zvečer smo se sprehodili po naselju Bučanje in hitro utrujeni zaspali.

 

2. dan

Dan smo pričeli s telovadbo in zajtrkom. Sledilo je ocenjevanje hišk in odhod na plažo. Z veseljem smo skočili v vodo, raziskovali morsko dno in balinali. Po dopoldanskih dejavnostih je sledilo kosilo in zaslužen počitek. Popoldan smo v vodi nabirali plavalno kondicijo, se igrali družabne in športne igre. V večernih urah smo odšli v Nerezine na sladoled.

 

3. dan

Zbudili smo se v sončno jutro in hitro odhiteli na telovadbo. Po uspešni telovadbi, smo se odšli podkrepit z obilnim zajtrkom. Dopoldanski čas smo si zapolnili z orientacijo in kopanjem. Sledilo je kosilo in popoldanski počitek z reševanjem dnevnikov in igranjem družabnih iger. Po počitku smo se odpravili na plažo, kjer smo izpopolnjevali svoje plavalno znanje. Še pred večerjo pa smo se pomerili v balinčkanju in igrah z žogo. V večernem programu je sledila oddaja VSAKA HIŠKA IMA SVOJ GLAS, kjer so učenci pripravili pester program, ki sta ga ocenjevala ravnatelj in podravnateljica. Napornemu dnevu je sledilo umivanje in nočna tišina – spanje.

 

4. dan

Prespali smo jutranjo telovadbo, po zajtrku smo odhiteli proti morju, kjer smo uživali v športnih aktivnostih (nogomet, odbojka na mivki in balinanje). Po popoldanskem počitku smo najpogumnejši odšli na Televrin, ostali pa so čofotali v bazenu. Sedaj pa nas čakajo še Nerezine, da zapravimo evrčke. Zopet se oglasimo jutri!

 

5. dan

Zadnji dan smo izkoristili za vožnjo z ladjico do zgodovinskega mesta Osor. Sprehodili smo se po mestu, si ogledali kulturno zgodovinske znamenitosti in se posladkali v bližnji slaščičarni. Popoldan smo pričeli s testiranjem znanja plavanja, kjer so se učenci zelo dobro odrezali. Zvečer je sledil še gusarski krst, učenci so postali pravi gusarji ter se znebili vseh grehov, ki so jih zagrešili v tem tednu. Sedaj pa zaslužen počitek in se vidimo jutri v popoldanskih urah.