Princeska_rd_01Naša Hana se rada poistoveti s princeskami, zato je tudi na svoj rojstni dan v čudoviti oblekici, kot princeska, ponosno vstopila v igralnico. Njen dan smo ji polepšali s tiaro, ki jo je z veseljem nosila ta dan na glavi.

Hani smo zapeli tri pesmice za rojstni dan, ji čestitali in jo obdarili z darilcem. Hana je v naši skupini že drugič upihnila svečko na torti. Sledilo je rajanje ob veselih melodijah.

To dopoldne pa smo imeli še posebej svečan dan, saj nas je obiskala Hanina mamica, ki je frizerka in nas polepšala z novimi frizurami. Predstavila nam je svoj poklic in pripomočke, ki jih uporablja, nato pa nas po naših željah sfrizirala. Zadovoljni smo opazovali svojo novo podobo v ogledalu ter tudi naše prijatelje. Deklice smo dobile veliko kodrčkov, čopkov in lasnic, fantje pa so se želeli polepšati z modernimi irokezami.

Posladkali smo se z dobrotami in prelistali knjigo z naslovom »Moj najboljši prijatelj kuža«, ki jo je Hanina družina podarila naši skupini.

Preživeli smo nepozabno dopoldne, za kar se še enkrat iskreno zahvaljujemo Hanini mamici, da si je vzela čas in nas obiskala.