07 49 04 060
 
 
 

Najnovejši prispevki

  • 2. april – MEDNARODNI DAN KNJIG ZA OTROKE

    2. april – MEDNARODNI DAN KNJIG ZA OTROKE

    V začetku aprila, natančneje 2. aprila, obeležujemo mednarodni dan knjig za otroke. Na ta dan se spominjamo rojstva svetovno znanega pravljičarja Hansa Christiana Andersena. Le kdo ne pozna njegovih del – Palčica, Cesarjeva nova oblačila, Grdi raček in Kraljična na […]

    Več →
     
  • Ustvarjalnost učencev

    Učenci so v karanteni lahko zelo ustvarjalni in se zraven tudi učijo in ponavljajo snov. Leonel je ponovil olimpijske igre in grške bogove. Poglejte izdelek. Živa je tudi izdelala zanimiv strip. Poglejte izdelek. Aneja je ponavljala o Mariji tereziji. Prav […]

    Več →
     
  • 21. marec – Svetovni dan poezije

    21. marec – Svetovni dan poezije

    »Poezija je prostor, v katerem se srečujemo skozi besedišča vseh barv, ritmov in zvokov, ki ujamejo bistvo človeškega bitja, njegove občutke ter dialog in sporazumevanje« (MKL). V soboto, 21. marca 2020, obeležujemo Svetovni dan poezije. Branje poezije nas lahko pomirja […]

    Več →
     
  • Prekrasen planinski dan po Jurčičevi poti

    Z mladimi planinci smo se tokrat udeležili 27. tradicionalnega Pohoda po Jurčičevi poti. Avtobus nas je odložil v  Višnji Gori, kjer smo začeli naš 15 kilometrski pohod. Na zelo lepi poti smo srečevali veliko število pohodnikov, na posameznih delih pa […]

    Več →
     
  • Tokrat le obisk

    Ker morajo biti vedno na razpolago, je tudi dogovor njihovega obiska bil urgenten. Sicer za nas urgentno v smislu hitre organizacije prihoda rešilnega avtomobila na predstavitev v času OPB. Ni bilo bistveno, da smo vsi v eno zakričali 112. Otroci […]

    Več →
     
  • Delavnica Molekularni gastronom na Pedagoški fakulteti v Ljubljani

    V sredo, 29. 1. 2020, smo s skupino učencev izbirnih predmetov Sodobna priprava hrane in Načini prehranjevanja odšli na Pedagoško fakulteto v Ljubljano. Znotraj fakultete deluje razvojno-inovacijski učni laboratorij. Udeležili smo se delavnice z naslovom Molekularni gastronom. Pričakala nas je […]

    Več →